Aandelen Laredo Petroleum kopen

Wil je beleggen in Laredo Petroleum aandelen? Op deze pagina kan je direct Laredo Petroleum aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Laredo Petroleum. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Laredo Petroleum raadplegen. Laredo Petroleum is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LPI.

Waar kan je Laredo Petroleum aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Laredo Petroleum kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Laredo Petroleum?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Laredo Petroleum. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Laredo Petroleum?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Laredo Petroleum? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Laredo Petroleum

Laredo Petroleum houdt zich specifiek bezig met de exploratie van koolwaterstoffen. De activiteiten vinden met name plaats rond Delaware en het hoofdkantoor staat in Tusla, Oklahoma. De aandelen van dit bedrijf worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als  LPI.
Laredo Petroleum werd in 2006 opgericht en is in handen van eigenaar Warburg Pincas. Bekende dochteronderneming is Laredo Midstream Garden City Minerals. Laredo Petroleum is behalve S&P 600 component ook Russell 2000 component. Laredo moet overigens niet verward worden met de oliegigant die onder dezelfde naam actief is.