Aandelen Las Vegas Sands kopen

Wil je beleggen in Las Vegas Sands aandelen? Op deze pagina kan je direct Las Vegas Sands aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Las Vegas Sands. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Las Vegas Sands raadplegen. Las Vegas Sands is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LVS.

Waar kan je Las Vegas Sands aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Las Vegas Sands kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Las Vegas Sands?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Las Vegas Sands. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Las Vegas Sands?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Las Vegas Sands? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het aandeel Las Vegas Sands

Las Vegas Sands is een Amerikaans casino en resortbedrijf waarvan het hoofdkwartier gevestigd is in Paradise Nevada. De typische resorts van Las Vegas Sands beschikken over accommodaties vol gaming en entertainment.
Daarnaast beschikken resorts steeds over congres en exploitatiefaciliteiten als restaurants en clubs. In Singapore beschikt het daarnaast over een kunst- en wetenschapsmuseum. Las Vegas Sands is voor het grootste deel (53 procent) in handen van Sheldon Adelson, ook CEO van de onderneming. Het sprookje begon in 1989, toen een Sands Hotel gekocht werd. Met Sands China heeft het een dochteronderneming, de resorts van Las Vegas Sands bevinden zich met name in de Verenigde Staten en Azië.