Aandelen Lazard kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Lazard aandelen? Op deze pagina kan je direct Lazard aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lazard. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lazard raadplegen. Lazard is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LAZ.

Waar kan je Lazard aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lazard kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Lazard?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lazard. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lazard?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lazard? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Lazard

Lazard is een financieel adviesbureau en een vermogensbeheerder.  Investeringsbankieren en vermogensbeheer zijn wel de kernactiviteiten waarmee Lazard zich bezighoudt.  Dat doet het met name aan institutionele klanten. Lazard is ‘s werelds grootste onafhankelijke investeringsbank met hoofdkantoren in New York, het Franse Parijs en in Londen, Engeland.

De aandelen van Lazard worden als LAZ verhandeld op de New York Stock Exchange. Tevens is er een hoofdkantoor in Hamilton op Bermuda. De onderneming kent een zeer rijke geschiedenis die teruggaat naar het jaar 1848. In dat jaar namelijk werd Lazard opgericht. 

aandeel lazard kopen