Aandelen Lear kopen

Wil je beleggen in Lear aandelen? Op deze pagina kan je direct Lear aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lear. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lear raadplegen. Lear is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LEA.

Waar kan je Lear aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lear kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Lear?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lear. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lear?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lear? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Lear

Lear is een S&P 400 component en tegelijk ook Russell 1000 component. Het bedrijf maakt zitplaatsen voor auto’s, zoals het ook elektrische systemen voor auto’s produceert. Lear is een Fortune 500 bedrijf, terwijl de aandelen als LEA openbaar verhandeld worden op de New York Stock Exchange. Hoofdkantoor van de onderneming vind je in Southfield in Michigan.
Lear begon ooit als American Metal Products in Detroit en pleegde in met name de tachtiger en negentiger jaren veel overnames. Tegenwoordig is het dé leverancier van interieur autosystemen stoelen, elektriciteit en vloeren aan OEM autofabrikanten.