Aandelen LEG kopen

Wil je beleggen in LEG aandelen? Op deze pagina kan je direct LEG aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in LEG. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel LEG raadplegen. LEG is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LEG.DE.

Waar kan je LEG aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel LEG kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel LEG?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel LEG. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in LEG?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van LEG? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in LEG is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in LEG.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over LEG

Leg Immobilien is een bekende Duitse vastgoedmaatschappij. Het bedrijf is vanaf 2016 ondereel van de MDAX-index en behoort eveneens bij de Duitse midkap bedrijven. De onderneming is opgericht als woningaanbieder en is specifiek actief in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen. Het bedrijf werd overigens in 1970 opgericht.
 
Bekende dochteronderneming van LEG is TechnikServicePlus GmbH. LEG heeft rond de 130.000 objecten in eigendom en is nog steeds groeiende.Niet voor niets probeerde Deutsche Wohnen onlangs nog om LEG over te nemen. LEG ging echter liever op eigen benen verder.