Aandelen Legal & General kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Legal & General aandelen? Op deze pagina kan je direct Legal & General aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Legal & General. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Legal & General raadplegen. Legal & General is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LGEN-L.

Waar kan je Legal & General aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Legal & General kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Legal & General?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Legal & General. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Legal & General?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Legal & General? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Legal & General is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Legal & General.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Legal & General

Sterke punten

  • Stabiele groei: Legal & General heeft de afgelopen jaren een stabiele groei doorgemaakt.
  • Gezonde balans: Het bedrijf heeft een sterke balans en genereert een gezonde cashflow.
  • Diversificatie: Legal & General heeft een diversificatie in haar dienstverlening en activiteiten, zoals verzekeringen, pensioenen en vastgoed.
  • Gunstige marktomstandigheden: Legal & General heeft geprofiteerd van gunstige marktomstandigheden in de financiële sector.

Zwakke punten

  • Risico’s: Zoals bij elk belegging, brengt het investeren in aandelen van Legal & General ook risico’s met zich mee.
  • Concurrentie: Legal & General opereert in een competitieve markt met andere verzekerings- en pensioenbedrijven.

aandeel legal and general kopen

Wel of niet aandelen Legal & General kopen?

Als je op zoek bent naar beleggingsmogelijkheden, kan het kopen van aandelen in verzekerings- en pensioenbedrijven een interessante optie zijn. Een van de bedrijven waarin je kunt investeren, is Legal & General. Maar is het kopen van aandelen in dit bedrijf wel of niet verstandig?

Legal & General is een van de grootste verzekerings- en pensioenbedrijven in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een stabiele groei doorgemaakt en heeft een sterke balans met een gezonde cashflow.

Bovendien heeft Legal & General een diversificatie in haar dienstverlening en activiteiten. Zo heeft het bedrijf naast verzekeringen en pensioenen ook activiteiten in de vastgoedsector. Dit zorgt voor extra stabiliteit en kan bijdragen aan een stijging van de aandelenkoers op de lange termijn.

Als je bereid bent om te investeren in een bedrijf met een stabiele groei en een diversificatie in dienstverlening en activiteiten, kan Legal & General een goede keuze zijn. Houd er echter rekening mee dat het investeren in aandelen altijd risico’s met zich meebrengt en dat het belangrijk is om goed onderzoek te doen voordat je een beslissing neemt.