Aandelen Legg Mason kopen

Wil je beleggen in Legg Mason aandelen? Op deze pagina kan je direct Legg Mason aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Legg Mason. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Legg Mason raadplegen. Legg Mason is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LM.

Waar kan je Legg Mason aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Legg Mason kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Legg Mason?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Legg Mason. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Legg Mason?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Legg Mason? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Legg Mason

Legg Mason is een vermogensbeheerder die klanten over heel de wereld op uitstekende wijze weet te bedienen. Legg Mason biedt producten aan als aandelen, vastrentende waarden en zowel binnenlands als internationaal liquiditeitsbeheer en alternatieve beleggingen.
Legg Mason wordt openbaar verhandeld onder de naam LM op de New York Stock Exchange. Het hoofdkantoor van de vermogensbeheerder is gevestigd in Baltimore, Maryland. Legg Mason heeft in Western Asset Management Company een bekende dochteronderneming. Legg Mason is een S&P 400 component en zag al in 1898 het levenslicht. Toen heette het bedrijf overigens George MacKubin & Co.