Aandelen Legrand kopen

Wil je beleggen in Legrand aandelen? Op deze pagina kan je direct Legrand aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Legrand. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Legrand raadplegen. Legrand is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LR.PA.

Waar kan je Legrand aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Legrand kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Legrand?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Legrand. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Legrand?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Legrand? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Legrand is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Legrand.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Legrand

Le Grand is een grote Franse industriële groep dat al van oudsher in Limoges gevestigd is, in de regio Limousin. Le Grand geldt als een van de grootste zo niet de grootste wereldwijde producent van schakelaars en stopcontacten. Het heeft zo rond de twintig procent van de wereldmarkt in kabelbeheer in handen. En dat in een wereld die bol staat van de concurrentie.
 
Het Franse bedrijf staat er wereldwijd goed op, want de onderneming haalt driekwart van de omzet buiten Frankrijk. Le Grand is al actief van 1860 en Le Grand heef bekende dochterondernemingen als Netatmo, Rarriton en Ortranics.