Aandelen Lend Lease kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Lend Lease aandelen? Op deze pagina kan je direct Lend Lease aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lend Lease. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lend Lease raadplegen. Lend Lease is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LLC.CHA.

Waar kan je Lend Lease aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lend Lease kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Lend Lease?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lend Lease. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lend Lease?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lend Lease? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Lend Lease is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Lend Lease.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Lend Lease

Sterke punten:

  • Uitgebreide ervaring: Lend Lease heeft een lange geschiedenis in de vastgoedsector en heeft daardoor een schat aan ervaring en expertise opgebouwd.
  • Divers aanbod van diensten: Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder projectontwikkeling, bouw, investeringen en beheer van vastgoed.
  • Goede reputatie: Lend Lease heeft een goede reputatie opgebouwd als betrouwbare partner in grote bouw- en ontwikkelingsprojecten.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van de vastgoedmarkt: Lend Lease is afhankelijk van de gezondheid van de vastgoedmarkt en kan daarom kwetsbaar zijn voor economische schommelingen.
  • Negatieve publiciteit: Het bedrijf heeft te maken gehad met enkele negatieve publiciteit rondom milieukwesties en veiligheid op de werkplaats.
  • Geografische risico’s: Aangezien het bedrijf voornamelijk actief is in Australië en Azië-Pacific, kan het te maken krijgen met geografische risico’s zoals politieke instabiliteit of natuurrampen.

aandeel lend lease kopen

Wel of niet aandelen Analyse Lend Lease kopen?

Overweeg je om te investeren in Lend Lease? Dit Australische vastgoedbedrijf heeft een aantal sterke punten, waaronder een uitgebreide ervaring in de sector en een divers aanbod van diensten. Daarnaast heeft het bedrijf een goede reputatie opgebouwd als betrouwbare partner in grote bouw- en ontwikkelingsprojecten.

Er zijn echter ook enkele zwakke punten die je moet overwegen voordat je besluit om aandelen van Lend Lease te kopen. Zo is het bedrijf afhankelijk van de gezondheid van de vastgoedmarkt en kunnen economische schommelingen invloed hebben op de prestaties van het bedrijf. Ook heeft het bedrijf te maken gehad met enkele negatieve publiciteit rondom milieukwesties en veiligheid op de werkplaats.

Als je overweegt om te investeren in Lend Lease, is het belangrijk om goed onderzoek te doen en te bepalen of deze investering past bij jouw risicobereidheid en beleggingsdoelen. Zorg ervoor dat je de sterke en zwakke punten van het bedrijf begrijpt en houd de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Met deze kennis kun je een weloverwogen beslissing nemen over het kopen van aandelen van Lend Lease.