Aandelen Lending Club kopen

Wil je beleggen in Lending Club aandelen? Op deze pagina kan je direct Lending Club aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lending Club. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lending Club raadplegen. Lending Club is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LC.

Waar kan je Lending Club aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lending Club kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Lending Club?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lending Club. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lending Club?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lending Club? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Lending Club

De Lending Club is een Amerikaans peer-to-peer leenbedrijf met hoofdzetel in San Francisco in Californië. Het was ook meteen de eerste peer-to-peer geldschieter die de handel in leningen op een secundair markt aanbood. De aandelen van de Lending Club worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als LC.
Renaud Laplanche was de oprichter van de Lending Club en het bedrijf is ondertussen een Russell 2000 component. Het geldt als het grootste peer-to-peer platform ter wereld. Lending Club maakt het mogelijk om ongedekte leningen af te sluiten tussen de 1.000 en 40.000 dollar. Dergelijke leningen hebben standaard een looptijd van drie jaar.