Aandelen Lending Club kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Lending Club aandelen? Op deze pagina kan je direct Lending Club aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lending Club. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lending Club raadplegen. Lending Club is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LC.

Waar kan je Lending Club aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lending Club kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Lending Club?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lending Club. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lending Club?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lending Club? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Lending Club

Sterke punten Lending Club

 • Leidende online leningenplatform: Lending Club is een van de grootste en meest bekende online leningenplatforms, waardoor ze een sterke positie hebben in de markt.
 • Efficiëntie en snelheid: Het platform maakt gebruik van geautomatiseerde processen, waardoor het aanvragen en verstrekken van leningen efficiënt en snel verloopt.
 • Gevarieerd leningaanbod: Lending Club biedt verschillende soorten leningen aan, waaronder persoonlijke leningen, zakelijke leningen en leningen voor studiefinanciering, waardoor ze een breed scala aan klanten kunnen bedienen.
 • Transparantie: Het platform heeft een transparante benadering en biedt duidelijke informatie over leningsvoorwaarden, tarieven en kosten, wat vertrouwen wekt bij leningnemers en investeerders.
 • Technologie en data-analyse: Lending Club maakt gebruik van geavanceerde technologie en data-analyse om kredietwaardigheid te beoordelen en risico’s te verminderen, waardoor ze een solide en betrouwbaar beoordelingssysteem hebben.

Zwakke punten Lending Club

 • Regelgevingsrisico’s: Als online leningenplatform is Lending Club onderhevig aan wet- en regelgeving, wat invloed kan hebben op hun activiteiten en groeipotentieel.
 • Kredietrisico: Het verstrekken van leningen brengt altijd risico’s met zich mee, zoals wanbetalingen. Lending Club moet blijven investeren in risicobeheer en kredietbeoordeling om het risico op leningverliezen te minimaliseren.
 • Concurrentie: De markt voor online leningen is competitief en er zijn meerdere spelers die vergelijkbare diensten aanbieden. Lending Club moet zich blijven onderscheiden en klanten aantrekken in een drukke markt.
 • Economische omstandigheden: De prestaties van Lending Club kunnen worden beïnvloed door economische factoren, zoals rentetarieven, werkloosheid en consumentenvertrouwen.
 • Vertrouwen en reputatie: In de financiële sector is vertrouwen een essentiële factor. Lending Club moet een sterke reputatie behouden en eventuele negatieve publiciteit vermijden om het vertrouwen van klanten en investeerders te behouden.

Over Lending Club

De Lending Club is een Amerikaans peer-to-peer leenbedrijf met hoofdzetel in San Francisco in Californië. Het was ook meteen de eerste peer-to-peer geldschieter die de handel in leningen op een secundair markt aanbood. De aandelen van de Lending Club worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als LC.

Renaud Laplanche was de oprichter van de Lending Club en het bedrijf is ondertussen een Russell 2000 component. Het geldt als het grootste peer-to-peer platform ter wereld. Lending Club maakt het mogelijk om ongedekte leningen af te sluiten tussen de 1.000 en 40.000 dollar. Dergelijke leningen hebben standaard een looptijd van drie jaar.

Lending Club

Wel of niet aandelen Paramount Group kopen?

Zit je te dubben of je aandelen van Paramount Group moet kopen? Laten we even kijken naar een paar zaken voordat je een beslissing maakt.

Paramount Group is een vastgoedbedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en verhuur van commerciële panden, zoals kantoren en winkelruimtes. Als je geïnteresseerd bent in de vastgoedsector en gelooft in de groei van commercieel vastgoed, kan het investeren in Paramount Group aantrekkelijk lijken.

Maar voordat je je zuurverdiende geld investeert, is het belangrijk om de marktomstandigheden en de financiële gezondheid van het bedrijf te onderzoeken. Kijk naar de prestaties van Paramount Group in de afgelopen jaren, zoals de bezettingsgraad en de huurinkomsten. Let ook op externe factoren, zoals de economische situatie en trends in de vastgoedmarkt.

Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je besluit om aandelen van Paramount Group te kopen. Zij kunnen je helpen om de risico’s en mogelijke rendementen beter te begrijpen.

Onthoud dat investeren altijd met onzekerheden gepaard gaat en dat het belangrijk is om je eigen onderzoek te doen voordat je een beslissing neemt.