Aandelen Lennar kopen

Wil je beleggen in Lennar aandelen? Op deze pagina kan je direct Lennar aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lennar. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lennar raadplegen. Lennar is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LEN.

Waar kan je Lennar aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lennar kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Lennar?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lennar. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lennar?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lennar? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Lennar

Lennar is een woningbouw en onroerend goed bedrijf dat met het hoofdkwartier gevestigd is in Miami. Drie jaar geleden was het de grootste van Amerika, toen het Cai Atlantic Homes overnam.
Vorig jaar bekleedde het bedrijf de 154e positie op de Fortune 500 lijst. Lennar is een dochter van U.S. Home Corporation en levert kwaliteitswoningen en is daarnaast ook eigenaar van een groot aantal appartementen. Lennar wordt openbaar verhandeld op de NYSE als LEN en als LEN.B (in de B-klasse). Bovendien is het een S&P 500 component. De onderneming zag in 1971 het levenslicht.