Aandelen Lennox kopen

Wil je beleggen in Lennox aandelen? Op deze pagina kan je direct Lennox aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lennox. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lennox raadplegen. Lennox is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LII.

Waar kan je Lennox aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lennox kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Lennox?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lennox. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lennox?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lennox? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Lennox

Lennox is een zeer bekende internationale aanbieder van klimaatbeheersingsproducten en geldt als een grote Amerikaanse speler in de markt van verwarming en verkoeling. Lennox geniet met name bekendheid door het voeren van de merken Heatcraft Refrigeration en ook zeker Armstrong.
Lennox’ aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als LII en het hoofdkantoor van de specialist in klimaatbeheersing vind je in Richardson in Texas. Het bedrijf kent een rijke geschiedenis want Lennox bestaat al sinds 1895. Behalve Heatcraft is Allied Air Enterprises de meest bekende dochteronderneming.