Aandelen Levi Strauss & Co kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Levi Strauss & Co aandelen? Op deze pagina kan je direct Levi Strauss & Co aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Levi Strauss & Co. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Levi Strauss & Co raadplegen. Levi Strauss & Co is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LEVI.

Waar kan je Levi Strauss & Co aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Levi Strauss & Co kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Levi Strauss & Co?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Levi Strauss & Co. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Levi Strauss & Co?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Levi Strauss & Co? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Levi Strauss & Co.

Sterke punten Levi Strauss & Co.:

 • Wereldwijd bekend merk: Levi Strauss & Co. is een wereldwijd bekend merk met een lange geschiedenis in de kledingindustrie. Het merk heeft een sterke reputatie en wordt geassocieerd met kwaliteit en duurzaamheid.
 • Divers productaanbod: Levi Strauss & Co. biedt een breed scala aan producten, waaronder jeans, broeken, shirts en accessoires. Het bedrijf bedient verschillende marktsegmenten en heeft een breed klantenbestand.
 • Focus op duurzaamheid: Levi Strauss & Co. heeft een sterke toewijding aan duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Het bedrijf zet zich in voor het verminderen van milieueffecten en het verbeteren van arbeidsomstandigheden in de toeleveringsketen.
 • Innovatie en design: Levi Strauss & Co. blijft innoveren op het gebied van productontwerp, materialen en technologieën. Het bedrijf streeft ernaar om aan de veranderende behoeften van consumenten te voldoen en relevant te blijven in de markt.

Zwakke punten Levi Strauss & Co.:

 • Gevoeligheid voor modetrends: Levi Strauss & Co. opereert in de mode-industrie, waar trends snel veranderen. Het bedrijf moet zich aanpassen aan de voorkeuren van consumenten en concurreren met andere modemerken.
 • Concurrentie in de sector: De kledingindustrie is zeer competitief, met veel merken die vergelijkbare producten aanbieden. Levi Strauss & Co. moet concurreren met andere kledingmerken om marktaandeel te behouden.
 • Impact van economische omstandigheden: Levi Strauss & Co. kan worden beïnvloed door economische omstandigheden, zoals recessies en veranderende consumentenbestedingen. Fluctuaties in de vraag naar kleding kunnen de financiële resultaten van het bedrijf beïnvloeden.
 • Afhankelijkheid van toeleveringsketen: Levi Strauss & Co. is afhankelijk van een wereldwijde toeleveringsketen voor grondstoffen, productie en distributie. Onderbrekingen in de toeleveringsketen kunnen invloed hebben op de productbeschikbaarheid en operationele efficiëntie.

Over Levi Strauss & Co

Levi Strauss is een Amerikaans kledingbedrijf dat met name bekend werd door de productie van de Levi’s jeansboeken waarvan type 501 de meest bekende is. Levi Strauss & Co heeft meer dan alleen Levi’s als merknaam en beschikt ook over de merken Dockers en Denizon.

Aandelen van Levi Strauss & Co worden openbaar verhandeld als LEVI op de New York Stock Exchange en het hoofdkwartier van de onderneming vind je in San Francisco in Californië. Levi Strauss kwam in Amerika terecht toen hij de zaak van zijn broer overnam. Daarvoor verbleef hij met name in het Duitse Beieren.

Levi Strauss & Co

Wel of niet aandelen Levi Strauss & Co kopen?

Yo, twijfel je of je aandelen van Levi Strauss & Co moet kopen? Ik snap het, man! Levi Strauss is een iconisch merk dat bekend staat om zijn denimkleding. Maar voordat je je zuurverdiende geld investeert, laten we eens kijken naar een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Laten we beginnen met de goede kant. Levi Strauss is al tientallen jaren een gevestigde naam en heeft een solide klantenbestand opgebouwd. Het merk heeft wereldwijde bekendheid en blijft innoveren met nieuwe stijlen en producten. Dat betekent dat er potentieel is voor groei en winstgevendheid.

Maar zoals altijd, zijn er ook risico’s in het spel. De modewereld is dynamisch en trends kunnen snel veranderen. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de concurrentie en te begrijpen hoe Levi Strauss zich onderscheidt in de markt. Daarnaast kunnen economische factoren van invloed zijn op de vraag naar luxe kleding.

Voordat je een beslissing neemt, doe je huiswerk! Bekijk de financiële prestaties van Levi Strauss en volg het nieuws rondom het bedrijf. Kijk ook naar de toekomstplannen en strategieën van het merk.

Uiteindelijk hangt de beslissing af van je eigen beleggingsdoelen en risicotolerantie. Wees bereid om wat tijd te investeren in onderzoek voordat je een keuze maakt. Zorg ervoor dat je je comfortabel voelt met het niveau van risico dat gepaard gaat met het kopen van aandelen Levi Strauss & Co.

Blijf cool en maak een weloverwogen beslissing!