Aandelen Levi Strauss & Co kopen

Wil je beleggen in Levi Strauss & Co aandelen? Op deze pagina kan je direct Levi Strauss & Co aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Levi Strauss & Co. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Levi Strauss & Co raadplegen. Levi Strauss & Co is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LEVI.

Waar kan je Levi Strauss & Co aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Levi Strauss & Co kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Levi Strauss & Co?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Levi Strauss & Co. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Levi Strauss & Co?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Levi Strauss & Co? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Levi Strauss & Co

Levi Strauss is een Amerikaans kledingbedrijf dat met name bekend werd door de productie van de Levi’s jeansboeken waarvan type 501 de meest bekende is. Levi Strauss & Co heeft meer dan alleen Levi’s als merknaam en beschikt ook over de merken Dockers en Denizon.
Aandelen van Levi Strauss & Co worden openbaar verhandeld als LEVI op de New York Stock Exchange en het hoofdkwartier van de onderneming vind je in San Francisco in Californië. Levi Strauss kwam in Amerika terecht toen hij de zaak van zijn broer overnam. Daarvoor verbleef hij met name in het Duitse Beieren.