Aandelen LexinFintech Holdings kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in LexinFintech Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct LexinFintech Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in LexinFintech Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel LexinFintech Holdings raadplegen. LexinFintech Holdings is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LX.

Waar kan je LexinFintech Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel LexinFintech Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel LexinFintech Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel LexinFintech Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in LexinFintech Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van LexinFintech Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over LexinFintech Holdings

LexinFintech Holdings bestaat al vanaf 2013 en houdt domicilie in Shenzhhen Fengile in China, Het bedrijf is via de dochterondernemingen actief als online platform voor consumentenfinanciering, en dan speciaal bedoeld voor nog jonge en talentvolle professionals in China.

Via Fengile kunnen persoonlijke leningen afgesloten worden en worden tal van andere leningsvormen aangeboden. LexinFitech is ook bekend van Le Card. Dit is een lidmaatschapsplatform dat leden behoorlijk wat voordeel op kan leveren in de vorm van voordelen en allerlei interessante kortingen met name op de gebieden eten, drinken en kleding.

aandeel lexin fintech holdings kopen