Aandelen Lexington Realty Trust kopen

Wil je beleggen in Lexington Realty Trust aandelen? Op deze pagina kan je direct Lexington Realty Trust aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lexington Realty Trust. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lexington Realty Trust raadplegen. Lexington Realty Trust is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LXP.

Waar kan je Lexington Realty Trust aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lexington Realty Trust kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Lexington Realty Trust?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lexington Realty Trust. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lexington Realty Trust?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lexington Realty Trust? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Lexington Realty Trust

De Lexington Realty Trust werd geboren in 1973.  De focus van de onderneming ligt specifiek in de netto-lease voor de huurder. De franchisegever werd in 1993 openbaar en gebruikte vanaf dat moment de naam Lexington Corporation Properties. Na diverse fusie ontstond uiteindelijk de Lexington Realty Trust.
Inkomen en groei, dat is waar deze onderneming steeds mee bezig is. Doel is kapitaalbehoud voor beleggers en om dividend rendement te bieden, rendement dat aantrekkelijk moet zijn ten opzichte van de vastrentende alternatieven. Lexington bezit veel vastgoed in Spanje en wordt openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als LXP. Het hoofdkantoor van het bedrijf vind je in New York City.