Aandelen Liberty Global kopen

Wil je beleggen in Liberty Global aandelen? Op deze pagina kan je direct Liberty Global aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Liberty Global. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Liberty Global raadplegen. Liberty Global is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LBTYA.

Waar kan je Liberty Global aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Liberty Global kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Liberty Global?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Liberty Global. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Liberty Global?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Liberty Global? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Liberty Global

Liberty Global is een telecommunicatieonderneming met het hoofdkantoor gevestigd in Londen, Engeland, en ook in Amsterdam en Denver. Het bedrijf ontstond in 2005 toen de internationale divisie van Liberty Media en United GlobalCom. Liberty Global staat als LBTYA genoteerd op de Nasdaq.
Bekende dochterondernemingen van Liberty Global zijn Virgin Media, Telenet en ook UPC Cablecom. De onderneming is actief in meer dan dertig landen en staat als zeer innovatief bekend. In juni 2015 fuseerde Liberty Global met Vodafone. Weer later voegde ook Ziggo zich nog eens bij deze samenwerking.