Aandelen Lincoln Electric kopen

Wil je beleggen in Lincoln Electric aandelen? Op deze pagina kan je direct Lincoln Electric aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lincoln Electric. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lincoln Electric raadplegen. Lincoln Electric is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LECO.

Waar kan je Lincoln Electric aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lincoln Electric kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Lincoln Electric?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lincoln Electric. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lincoln Electric?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lincoln Electric? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Lincoln Electric

Lincoln Electric is een alom bewierookt Amerikaanse multinational die zich specifiek bezighoudt met allerlei aan lassen gerelateerde zaken als bijvoorbeeld het aanbieden van lasproducten en booglasapparatuur, lasgoederen. Ook plasma en oxy-fuel behoren net als snijapparatuur en robotlassen tot de corebusiness van Lincoln Electric.
Op de Nasdaq staan de aandelen van Lincoln Electric genoteerd als LECO. Het hoofdkwartier van Lincoln Electric is gevestigd in Cleveland in de staat Ohio. Het bedrijf werd al in 1895 opgericht door John C. Lincoln. Bekende dochteronderneming is Applied Robotics. Lincoln Electric is een S&P 400 component.