Aandelen Lincoln National kopen

Wil je beleggen in Lincoln National aandelen? Op deze pagina kan je direct Lincoln National aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lincoln National. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lincoln National raadplegen. Lincoln National is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LNC.

Waar kan je Lincoln National aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lincoln National kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Lincoln National?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lincoln National. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lincoln National?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lincoln National? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Lincoln National

Lincoln National is een bedrijf dat onderdeel uitmaakt van de Fortune 250 lijst en doet via met name de dochterondernemingen in verzekeringsbeleggingsbeheer. Veelal wordt gewerkt onder de naam LNC.
De aandelen van het bedrijf worden dan ook openbaar verhandeld onder de naam LNC op de New York Stock Exchange. Lincoln National is met het hoofdkwartier gevestigd in Radnor, Pennsylvania en werd opgericht in 1968 nadat het vanaf 1905 al een eerste voorloper had. Het bedrijf geniet ook grote bekendheid als sponsor ban de thuisbasis van de Philadelphia Eagles uit de National Football League.