Aandelen Linde kopen

Wil je beleggen in Linde aandelen? Op deze pagina kan je direct Linde aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Linde. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Linde raadplegen. Linde is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LIN.

Waar kan je Linde aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Linde kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Linde?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Linde. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Linde?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Linde? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Linde is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Linde.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Linde

Linde is een industrieel gas- en ingenieursbedrijf dat een rijke geschiedenis kent en al in 1879 werd opgericht. Grote man achter Linde was oprichter Carl von Linde. Het hoofdkantoor van het bedrijf staat in het Duitse München. Aandelen van Linden worden op alle Duitse beurzen verhandeld en op die van Zürich. Het hoofdkantoor van Linde staat in Ierland, in Dublin om precies te zijn.
 
Linden is een onderdeel van de DAX-index en het produceert gassen voor industrieel gebruik, zoals het dat ook doet voor de gezondheidszorg.  In Nederland heeft het bedrijf een vestiging in Schiedam.