Aandelen Littelfuse kopen

Wil je beleggen in Littelfuse aandelen? Op deze pagina kan je direct Littelfuse aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Littelfuse. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Littelfuse raadplegen. Littelfuse is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LFUS.

Waar kan je Littelfuse aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Littelfuse kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Littelfuse?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Littelfuse. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Littelfuse?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Littelfuse? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Littelfuse

Littelfuse is een groot elektronisch productiebedrijf met aanzien dat in Chicago is gevestigd met het hoofdkantoor. Littelfuse is groot te worden met circuit beveiligingsproducten. De onderneming biedt echter meer in de vorm van een erg breed scala aan elektronische schakelaars en automotive sensoren.
Littelfuse werd al in 1927 opgericht. De aandelen van het bedrijf staan als LFUS genoteerd op de Nasdaq. Oprichter van de succesvolle onderneming is Edward V. Sundt. Bekende dochteronderneming van Littelfuse is zonder enige twijfel IXYS Corporation. Tegenwoordig levert Littelfuse onder meer ESD-onderdrukkers, gasontladingsbuizen en zekeringen.