Aandelen Littelfuse kopen

Wil je beleggen in Littelfuse aandelen? Op deze pagina kan je direct Littelfuse aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Littelfuse. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Littelfuse raadplegen. Littelfuse is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LFUS.

Waar kan je Littelfuse aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Littelfuse kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Littelfuse?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Littelfuse. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Littelfuse?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Littelfuse? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Littelfuse

Sterke punten Littelfuse

 • Gespecialiseerde marktpositie: Littelfuse is een wereldwijd toonaangevende leverancier van circuitbeveiligingsoplossingen. Het bedrijf heeft een sterke positie in de markt vanwege zijn gespecialiseerde expertise en uitgebreide productportfolio.
 • Diversificatie: Littelfuse biedt een breed scala aan producten, waaronder zekeringen, relais, beveiligingsapparaten en sensoren. Deze diversificatie stelt het bedrijf in staat om verschillende marktsegmenten te bedienen en risico’s te spreiden.
 • Innovatie: Littelfuse heeft een sterke focus op innovatie en investeert in onderzoek en ontwikkeling. Het bedrijf brengt regelmatig nieuwe producten en technologieën op de markt, wat bijdraagt aan zijn concurrentievoordeel.
 • Wereldwijd bereik: Littelfuse heeft een wereldwijd distributienetwerk en bedient klanten in verschillende geografische regio’s. Dit zorgt voor een bredere afzetmarkt en groeimogelijkheden.
 • Financiële stabiliteit: Littelfuse heeft een solide financiële positie met consistente omzetgroei en winstgevendheid. Het bedrijf heeft een goede kasstroomgeneratie en een gezonde balans.

Zwakke punten Littelfuse

 • Afhankelijkheid van de economische omstandigheden: Littelfuse is gevoelig voor schommelingen in de economie. In tijden van economische neergang kan de vraag naar zijn producten afnemen, wat een negatieve invloed kan hebben op de financiële resultaten.
 • Concurrentie: De markt voor circuitbeveiligingsoplossingen is competitief, met meerdere spelers die vergelijkbare producten aanbieden. Littelfuse moet voortdurend innoveren en concurrerende prijzen handhaven om zijn marktpositie te behouden.
 • Regelgevingsrisico’s: Als fabrikant van elektronische componenten moet Littelfuse voldoen aan regelgeving en normen, zoals veiligheidsvoorschriften en milieunormen. Eventuele wijzigingen in regelgeving kunnen kosten met zich meebrengen en de bedrijfsactiviteiten beïnvloeden.
 • Valutarisico: Aangezien Littelfuse wereldwijd opereert, is het blootgesteld aan valutaschommelingen. Fluctuaties in valutakoersen kunnen invloed hebben op de omzet en winstgevendheid van het bedrijf.
 • Afhankelijkheid van leveranciers: Littelfuse is afhankelijk van de levering van grondstoffen en componenten van externe leveranciers

  Over Littelfuse

  Littelfuse is een groot elektronisch productiebedrijf met aanzien dat in Chicago is gevestigd met het hoofdkantoor. Littelfuse is groot te worden met circuit beveiligingsproducten. De onderneming biedt echter meer in de vorm van een erg breed scala aan elektronische schakelaars en automotive sensoren.

  Littelfuse werd al in 1927 opgericht. De aandelen van het bedrijf staan als LFUS genoteerd op de Nasdaq. Oprichter van de succesvolle onderneming is Edward V. Sundt. Bekende dochteronderneming van Littelfuse is zonder enige twijfel IXYS Corporation. Tegenwoordig levert Littelfuse onder meer ESD-onderdrukkers, gasontladingsbuizen en zekeringen.

  aandeel littelfuse kopen

  Wel of niet aandelen Littelfuse kopen?

  Ben je aan het overwegen om aandelen van Littelfuse te kopen? Nou, laten we eens kijken naar enkele dingen die je zou moeten overwegen voordat je deze stap neemt. Littelfuse is een toonaangevende leverancier van circuitbeveiligingsoplossingen en heeft enkele sterke punten die interessant kunnen zijn voor beleggers.

  Een van de sterke punten van Littelfuse is de gespecialiseerde marktpositie. Het bedrijf heeft een uitgebreid productportfolio en expertise op dit gebied, wat hen een voorsprong geeft. Daarnaast hebben ze een diversificatie van producten, wat betekent dat ze verschillende marktsegmenten bedienen en risico’s spreiden.

  Een ander positief aspect is de focus op innovatie. Littelfuse investeert in onderzoek en ontwikkeling, waardoor ze regelmatig nieuwe producten en technologieën op de markt brengen. Dit kan hen helpen om concurrerend te blijven en hun marktaandeel te vergroten.

  Het is echter belangrijk om ook de zwakke punten in overweging te nemen. Littelfuse is gevoelig voor economische omstandigheden en concurrentie. In tijden van economische neergang kan de vraag naar hun producten afnemen, en ze moeten constant innoveren om concurrerend te blijven.

  Kortom, het kopen van aandelen van Littelfuse kan interessant zijn vanwege hun gespecialiseerde marktpositie en focus op innovatie. Het is echter belangrijk om de risico’s, zoals economische omstandigheden en concurrentie, in gedachten te houden voordat je een beslissing neemt. Het is altijd verstandig om grondig onderzoek te doen en advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je investeert in aandelen.