Aandelen Live Nation kopen

Wil je beleggen in Live Nation aandelen? Op deze pagina kan je direct Live Nation aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Live Nation. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Live Nation raadplegen. Live Nation is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LYV.

Waar kan je Live Nation aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Live Nation kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Live Nation?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Live Nation. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Live Nation?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Live Nation? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Live Nation

Live Nation is een bedrijf dat zich specifiek richt op het organiseren van evenementen. Het bedrijf werd in 2005 opgericht en organiseerde in dat jaar direct als ruim 28.500 evenementen in de vorm van bijvoorbeeld concerten, theatershows en de motorsport. De evenementen van Live Nation trokken liefst zestig miljoen bezoekers.
Eigenaar van Live Nation is Liberty Media. Live Nation is met het hoofdkwartier gevestigd in Beverly, Californië en bekende dochteronderneming is Ticketmaster. Live Nation is ook organisator van Graspop en Rock Werchter en organiseert tegenwoordig ook optredens met Bill en Hillary Clinton en Michelle Obama.