Aandelen LivePerson kopen

Wil je beleggen in LivePerson aandelen? Op deze pagina kan je direct LivePerson aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in LivePerson. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel LivePerson raadplegen. LivePerson is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LPSN.

Waar kan je LivePerson aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel LivePerson kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel LivePerson?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel LivePerson. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in LivePerson?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van LivePerson? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Liveperson

Sterke punten Liveperson

 • Innovatieve technologie: Liveperson maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie en chatbots om conversational commerce mogelijk te maken.
 • Leider in de branche: Het bedrijf is een van de toonaangevende spelers op het gebied van livechat- en messagingoplossingen, met een sterke marktpositie en een groot klantenbestand.
 • Uitgebreid productaanbod: Liveperson biedt een breed scala aan oplossingen voor klantinteractie, waaronder chat, berichten, spraak en selfservice, waardoor bedrijven meerdere kanalen kunnen gebruiken om met hun klanten te communiceren.
 • Focus op klantensucces: Het bedrijf hecht veel belang aan het succes van zijn klanten en biedt uitgebreide ondersteuning, training en consultancy om ervoor te zorgen dat klanten het maximale uit de Liveperson-oplossingen halen.

Zwakke punten Liveperson

 • Concurrentie: Liveperson opereert in een competitieve markt, met verschillende concurrenten die vergelijkbare producten en diensten aanbieden.
 • Afhankelijkheid van technologie: Aangezien Liveperson sterk afhankelijk is van technologieën zoals kunstmatige intelligentie en cloudinfrastructuur, loopt het bedrijf het risico te worden beïnvloed door technologische storingen, beveiligingsproblemen of veroudering van technologie.
 • Regelgevingsrisico’s: Het bedrijf opereert in verschillende landen en is onderhevig aan verschillende regelgevingen met betrekking tot gegevensbescherming, privacy en communicatie. Wijzigingen in de regelgeving kunnen van invloed zijn op de activiteiten van Liveperson.
 • Financiële afhankelijkheid: De financiële resultaten van Liveperson zijn afhankelijk van de prestaties van zijn klanten en de bredere economische omstandigheden. Een vertraging in de groei van klanten of een economische neergang kan de financiële resultaten van het bedrijf beïnvloeden.

Over LivePerson

LivePerson is een technologiebedrijf dat software ontwikkelt en dat doet aangestuurd vanuit het hoofdkwartier in New York City. LivePerson is bekend als ontwikkelaar van Live Engage.

Live Engage is een softwareplatform waarmee consumenten met merken kunnen communiceren. De aandelen van LivePerson staan als PSN genoteerd aan de Nasdaq. Bekende dochters van LivePerson is zonder enige twijfel Kasamba en ook Contact at Once. LivePerson is ook in te schakelen voor adviesdiensten en de onderneming verkoopt via directe en indirecte verkoopkanalen onder meer aan Fortune 500 bedrijven.

aandeel liveperson kopen

Wel of niet aandelen LivePerson kopen?

Het is altijd spannend om te beslissen of je aandelen moet kopen in een bepaald bedrijf, zoals LivePerson. Maar laten we eens kijken naar enkele factoren die je kunnen helpen bij het nemen van een beslissing.

LivePerson is een bedrijf dat gespecialiseerd is in livechat- en messagingoplossingen. Ze maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie en chatbots om conversational commerce mogelijk te maken. Dit geeft hen een voorsprong in de markt en ze hebben een solide klantenbestand.

Een ander positief punt is hun uitgebreide productaanbod. Ze bieden verschillende kanalen voor klantinteractie, waaronder chat, berichten, spraak en selfservice. Dit stelt bedrijven in staat om op meerdere manieren met hun klanten te communiceren.

Natuurlijk zijn er ook enkele risico’s verbonden aan het kopen van aandelen van LivePerson. Ze opereren in een competitieve markt met andere spelers die vergelijkbare diensten aanbieden. Daarnaast zijn ze afhankelijk van technologieën en moeten ze zich houden aan verschillende regelgevingen.

Al met al, als je gelooft in de kracht van LivePerson’s technologieën en hun vermogen om te concurreren, kan het kopen van aandelen een interessante investeringsmogelijkheid zijn. Het is echter altijd verstandig om grondig onderzoek te doen en advies in te winnen voordat je een beslissing neemt.