Aandelen LivePerson kopen

Wil je beleggen in LivePerson aandelen? Op deze pagina kan je direct LivePerson aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in LivePerson. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel LivePerson raadplegen. LivePerson is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LPSN.

Waar kan je LivePerson aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel LivePerson kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel LivePerson?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel LivePerson. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in LivePerson?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van LivePerson? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over LivePerson

LivePerson is een technologiebedrijf dat software ontwikkelt en dat doet aangestuurd vanuit het hoofdkwartier in New York City. LivePerson is bekend als ontwikkelaar van Live Engage.
Live Engage is een softwareplatform waarmee consumenten met merken kunnen communiceren. De aandelen van LivePerson staan als PSN genoteerd aan de Nasdaq. Bekende dochters van LivePerson is zonder enige twijfel Kasamba en ook Contact at Once. LivePerson is ook in te schakelen voor adviesdiensten en de onderneming verkoopt via directe en indirecte verkoopkanalen onder meer aan Fortune 500 bedrijven.