Aandelen Livongo Health kopen

Wil je beleggen in Livongo Health aandelen? Op deze pagina kan je direct Livongo Health aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Livongo Health. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Livongo Health raadplegen. Livongo Health is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LVGO.

Waar kan je Livongo Health aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Livongo Health kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Livongo Health?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Livongo Health. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Livongo Health?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Livongo Health? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Livongo Health

Sterke punten Livongo Health

 • Disruptieve technologie: Livongo Health maakt gebruik van innovatieve technologieën zoals kunstmatige intelligentie en data-analyse om gepersonaliseerde zorgoplossingen aan te bieden, wat hen een concurrentievoordeel kan geven.
 • Gevarieerd productaanbod: Het bedrijf biedt een breed scala aan oplossingen voor chronische ziekten, waaronder diabetesmanagement, hypertensiebeheer en gedragsgezondheid, waardoor ze verschillende marktsegmenten kunnen bedienen.
 • Sterke groeitrends: Livongo Health profiteert van gunstige demografische trends, zoals een vergrijzende bevolking en een groeiend bewustzijn van het belang van gezondheidszorg op afstand.
 • Partnerschappen met zorgverleners: Het bedrijf heeft strategische samenwerkingen gesloten met zorgverleners en gezondheidsorganisaties, waardoor ze toegang hebben tot een groter klantenbestand en nieuwe markten kunnen betreden.
 • Schaalbaarheid: Livongo Health kan profiteren van schaalvoordelen omdat hun oplossingen gemakkelijk kunnen worden uitgebreid naar nieuwe gebruikers en geografische gebieden.

Zwakke punten Livongo Health

 • Concurrentiedruk: De markt voor digitale gezondheidszorg is sterk concurrentieel, met veel spelers die vergelijkbare oplossingen aanbieden. Dit kan de groei van Livongo Health beïnvloeden en hun marktaandeel onder druk zetten.
 • Regelgevingsrisico’s: Als leverancier van gezondheidszorgtechnologieën is Livongo Health onderhevig aan strenge regelgeving en privacyvoorschriften. Veranderingen in de regelgeving kunnen invloed hebben op hun activiteiten en kosten verhogen.
 • Afhankelijkheid van zorgverzekeraars: Livongo Health is afhankelijk van samenwerkingen met zorgverzekeraars om hun oplossingen te vergoeden. Veranderingen in vergoedingsbeleid kunnen van invloed zijn op hun inkomsten en winstgevendheid.
 • Technische uitdagingen: Aangezien Livongo Health sterk afhankelijk is van technologie, kunnen technische storingen, beveiligingsrisico’s of dataproblemen de betrouwbaarheid van hun oplossingen beïnvloeden.
 • Acceptatie door zorgverleners en patiënten: De adoptie van nieuwe technologieën in de gezondheidszorg kan traag zijn. Livongo Health moet zorgverleners en patiënten overtuigen van de voordelen en waarde van hun oplossingen.

Over Livongo Health

Livongo Health is een bedrijf dat in 2008 opgericht werd en waarvan de aandelen als LVGP genoteerd staan op de Nasdaq. Met myStrength en Diabeto heeft het twee bekende en ook actieve dochterondernemingen. Livongo Health biedt een geïntegreerd pakket aan oplossingen voor de gezondheidszorg in Noord Amerika.

Deze oplossingen dienen veranderingen in de gezondheidszorg te bewerkstelligen en dan met name in het gedrag van mensen. Dit moet tot stand komen op basis van realtime gegevensverzameling, waarbij ondersteuning plaatsvindt van intuïtieve apparaten en concrete inzichten op basis van data science.

aandeel livongo health kopen

Wel of niet aandelen Livongo Health kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen, vraag je je misschien af of Livongo Health een goede investering is. Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen.

Om te beginnen heeft Livongo Health een disruptieve technologie. Ze maken gebruik van slimme technologieën zoals kunstmatige intelligentie en data-analyse om gepersonaliseerde zorgoplossingen aan te bieden. Dit kan hen een voorsprong geven in de competitieve markt.

Een ander voordeel is het gevarieerde productaanbod van Livongo Health. Ze bieden oplossingen voor verschillende chronische ziekten, waardoor ze diverse marktsegmenten kunnen bedienen.

Daarnaast profiteert Livongo Health van gunstige groeitrends, zoals een vergrijzende bevolking en de toenemende vraag naar zorg op afstand. Bovendien hebben ze strategische partnerschappen gesloten met zorgverleners, waardoor ze toegang hebben tot een breder klantenbestand.

Aan de andere kant zijn er ook enkele potentiële risico’s. De markt voor digitale gezondheidszorg is sterk concurrentieel, wat de groei van Livongo Health kan beïnvloeden. Ook moeten ze voldoen aan strenge regelgeving en privacyvoorschriften, wat uitdagingen met zich mee kan brengen.

Het is belangrijk om op te merken dat Livongo Health afhankelijk is van samenwerkingen met zorgverzekeraars voor vergoedingen, en technische storingen of langzame acceptatie door zorgverleners en patiënten kunnen ook impact hebben.

Al met al is de beslissing om aandelen in Livongo Health te kopen persoonlijk en hangt af van je eigen beleggingsdoelen en risicobereidheid. Het is verstandig om grondig onderzoek te doen en advies in te winnen bij een financieel expert voordat je een beslissing neemt.