Aandelen Livongo Health kopen

Wil je beleggen in Livongo Health aandelen? Op deze pagina kan je direct Livongo Health aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Livongo Health. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Livongo Health raadplegen. Livongo Health is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LVGO.

Waar kan je Livongo Health aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Livongo Health kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Livongo Health?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Livongo Health. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Livongo Health?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Livongo Health? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Livongo Health

Livongo Health is een bedrijf dat in 2008 opgericht werd en waarvan de aandelen als LVGP genoteerd staan op de Nasdaq. Met myStrength en Diabeto heeft het twee bekende en ook actieve dochterondernemingen. Livongo Health biedt een geïntegreerd pakket aan oplossingen voor de gezondheidszorg in Noord Amerika.
Deze oplossingen dienen veranderingen in de gezondheidszorg te bewerkstelligen en dan met name in het gedrag van mensen. Dit moet tot stand komen op basis van realtime gegevensverzameling, waarbij ondersteuning plaatsvindt van intuïtieve apparaten en concrete inzichten op basis van data science.