Aandelen LKQ kopen

Wil je beleggen in LKQ aandelen? Op deze pagina kan je direct LKQ aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in LKQ. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel LKQ raadplegen. LKQ is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LKQ.

Waar kan je LKQ aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel LKQ kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel LKQ?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel LKQ. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in LKQ?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van LKQ? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over LKQ

LKQ is een Amerikaanse leverancier van auto-onderdelen en onderdelen voor andere voertuigen en doet dat specifiek voor voertuigen die zich voortbewegen in Noord Amerika, Europa en Taiwan. De aandelen staan genoteerd als LKQ op de Nasdaq. Ondertussen is LKQ ook een Fortune 500 bedrijf, Eind 2018 nam het zelfs de 300e positie in.
Het hoofdkwartier van LKQ is gevestigd in Chicago in de staat Illinois. Bekende dochteronderneming is Keystone Automotive Industries. LKQ is een S&P 500 component. De specialist in auto-onderdelen werd gesticht in juli 1998, ten Donald Flynn een bedrijfje in auto-onderdelen startte.