Aandelen Lockheed Martin kopen

Wil je beleggen in Lockheed Martin aandelen? Op deze pagina kan je direct Lockheed Martin aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lockheed Martin. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lockheed Martin raadplegen. Lockheed Martin is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LMT.

Waar kan je Lockheed Martin aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lockheed Martin kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Lockheed Martin?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lockheed Martin. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lockheed Martin?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lockheed Martin? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Lockheed Martin

Lockheed Martin zag in 1995 het levenslicht toen Lockheed fuseerde met Martin Marietta. Lockheed Martin is het grootste defensieconcern ter wereld en bouwt behalve vliegtuigen ook marineschepen, Landmacht voertuigen en ruimtevaartuigen.
De producten van Lockheed Martin worden over heel de wereld gebruikt, maar toch echt in hoofdzaak door het Amerikaanse leger. In 2018 bijvoorbeeld was liefst 70 procent van de omzet van de Amerikaanse defensie afkomstig en anders wel van andere Amerikaanse overheidsinstellingen die zich met defensie bezig hielden. Lockheed Martin heeft de hoofdzetel in Bethesda en er werken zo rond de 105.000 mensen.