Aandelen Loews kopen

Wil je beleggen in Loews aandelen? Op deze pagina kan je direct Loews aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Loews. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Loews raadplegen. Loews is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool L.

Waar kan je Loews aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Loews kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Loews?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Loews. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Loews?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Loews? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Loews

Loews is een luxe Amerikaans horecabedrijf dat zich specifiek richt op hotels. Het bezit nu 26 hotels die allemaal in Amerika en Canada geëxploiteerd worden. Loews richt zich behalve op hotels ook op resorts in vooral de grotere Noord Amerikaanse stadscentra en resortbestemmingen.
Het hoofdkantoor is gevestigd in New York City en meest bekende dochteronderneming van Loews is zonder twijfel Black Bay Hotel Boston. Loews werd opgericht in 1960 en beschikt over hotels in onder meer de grote steden New York City, Chicago, Boston, Washington in Amerika en het Canadese Montreal.