Aandelen Logitech kopen

Wil je beleggen in Logitech aandelen? Op deze pagina kan je direct Logitech aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Logitech. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Logitech raadplegen. Logitech is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LOGN.VX.

Waar kan je Logitech aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Logitech kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Logitech?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Logitech. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Logitech?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Logitech? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Logitech is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Logitech.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Logitech

Logitec is een Zwitsers producent van hardware. De aandelen staan zowel genoteerd aan de Nasdaq als op de Zwitserse beurs. Logitech geniet grote bekendheid als producent van de muis voor de computer, luidsprekers en webcams. Logitech is actief vanaf 1981, het werd toen opgericht in het Zwitserse Apples.
De aandelen van Logitech worden onder de aanduiding LOGN verhandeld. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in Lausanne en Ultimate Ears en Saitek zijn de meest bekende dochterondernemingen. Logitech is direct afkomstig van de Tsjechische Hogeschool in Lausanne. Juist ja, precies de plek waar ook de muis voor de PC werd uitgevonden.