Aandelen Lonza kopen

Wil je beleggen in Lonza aandelen? Op deze pagina kan je direct Lonza aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lonza. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lonza raadplegen. Lonza is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LONN.VX.

Waar kan je Lonza aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lonza kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Lonza?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lonza. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lonza?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lonza? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Lonza is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Lonza.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Lonza

Lonza is een bekende Zwitserse multinational en gespecialiseerd in chemie en biotechnologie. Het hoofdkwartier vind je in het Zwitserse Basel terwijl het daarnaast grote vestigingen heeft in Europa, Noord Amerika en ook in Zuid Azië. Lonza werd eind negentiende eeuw opgericht en de aandelen worden als LONN verhandeld op de Zwitserse beurs.
De specialist in onder andere chemie en biotechnologie werd in 1897 opgericht in Gampel en bekende dochterondernemingen zijn zeker Casugel en Arch Chemicals. De onderneming biedt met name productontwikkelingsdiensten, dit aan met name de farmaceutische en biologische industrieën.