Aandelen Loomis kopen

Wil je beleggen in Loomis aandelen? Op deze pagina kan je direct Loomis aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Loomis. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Loomis raadplegen. Loomis is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LOOM-B.ST.

Waar kan je Loomis aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Loomis kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Loomis?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Loomis. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Loomis?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Loomis? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Loomis is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Loomis.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Loomis

Loomis is een bekend geldverwerkingsbedrijf dat in 1997 opgericht werd. Het bedrijf is het resultaat van een fusie tussen twee gepantserde beveiligingsconcerns; Wells Fargo Armored Service en Loomis Armored Inc. Loomis heef een internationaal netwerk met rond de 400 operationele locaties, onder meer in Amerika en West-Europa. In de Zweedse hoofdstad Stockholm is het hoofdkantoor van Loomis gevestigd.
Loomis staat genoteerd aan de Nasdaq Stockholm als LOOM-B en heeft een elektronisch gekoppeld servicenetwerk van ongeveer 200 bedrijfslocaties. Bij de werkzaamheden wordt een vloot van zo’n 3000 gepantserde voertuigen gebruikt.