Aandelen Loreal kopen

Wil je beleggen in Loreal aandelen? Op deze pagina kan je direct Loreal aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Loreal. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Loreal raadplegen. Loreal is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool OR.PA.

Waar kan je Loreal aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Loreal kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Loreal?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Loreal. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Loreal?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Loreal? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Loreal is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Loreal.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Loreal

Loreal, een echt wereldberoemd merk en bekend geworden door de talloze televisiereclames waarin vaak bekende mensen een hoofdrol speelden,  houdt zich vooral bezig met cosmetica en schoonheidsverzorging, De nadruk ligt binnen de activiteiten van Loreal op het kleuren van haar, huidverzorging, zonbescherming, make-up, parfum en eau de toilette. In Clichy vind je het hoofdkwartier van Loreal,
 
Aandelen Loreal worden verhandeld onder de aanduiding CR op Euronext Parijs. Eugene Schuler geldt als oprichter van de onderneming. In 1909 werd Loreal actief en het heeft in Maybelline en in NYX Pofessional make-up bekende dochterbedrijven.