Aandelen Louisiana-Pacific kopen

Wil je beleggen in Louisiana-Pacific aandelen? Op deze pagina kan je direct Louisiana-Pacific aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Louisiana-Pacific. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Louisiana-Pacific raadplegen. Louisiana-Pacific is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LPX.

Waar kan je Louisiana-Pacific aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Louisiana-Pacific kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Louisiana-Pacific?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Louisiana-Pacific. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Louisiana-Pacific?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Louisiana-Pacific? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Louisiana-Pacific

Gemakshalve wordt de onderneming die Louisiana-Pacific heet ook vaak LP genoemd. Het is producent van bouwmaterialen. Het bedrijf is er al vanaf 1973 en het hoofdkantoor is gevestigd in Nashville Tennessee. LP is bekend geworden door de productie van georiënteerde strandplaten. Sterker nog, het mag zich tegenwoordig de grootste producent van deze strandplaten noemen.
De aandelen van de succesvolle onderneming worden op de New York Stock Exchange openbaar verhandeld als LPX. In LP Canada heeft het een dochteronderneming en behalve dat het strandplaten maakt, maakt het ook producten van hout voor gebruik in de bouw. LP verkoopt die aan de consument via distributeurs van bouwmaterialen.