Aandelen Lowe’s kopen

Wil je beleggen in Lowe’s aandelen? Op deze pagina kan je direct Lowe’s aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lowe’s. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lowe’s raadplegen. Lowe’s is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LOW.

Waar kan je Lowe’s aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lowe’s kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Lowe’s?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lowe’s. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lowe’s?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lowe’s? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Lowe’s

Lowe’s Companies Inc is de officiële naam voor Lowe’s, een Amerikaans retailbedrijf dat gespecialiseerd is in woningverbetering. Lowe’s heeft winkelketens in Amerika en Canada.
Lowe’s bezit zo’n 2355 winkels in Amerika en Canada en heel even in Mexico. Het hoofdkantoor van Lowe’s s gevestigd in Moonesville. Hoewel het in alles crescendo gaat met Lowe’s lijkt het wel de eeuwige nummer twee te worden. Zo is het de op een na grootste hardware keten in de Verenigde Staten en ook de op een na grootste keten ter wereld. Beide keren moet Lowe’s The Home Depot voor laten gaan. Lowe’s opende overigens al in 1921 de eerste zaak.