Aandelen LPL Financial kopen

Wil je beleggen in LPL Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct LPL Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in LPL Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel LPL Financial raadplegen. LPL Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LPLA.

Waar kan je LPL Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel LPL Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel LPL Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel LPL Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in LPL Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van LPL Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over LPL Financial

LPL Financial werd opgericht in 1968 en wordt algemeen beschouwd als een van de grootste brokerdealers van de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor vind je in Boston, Massachusetts. De aandelen staan als LPLA genoteerd op de Nasdaq en de onderneming mag zich ook een Russell 1000 component noemen.
LPL Financial werkt onder verschillende merknamen als bijvoorbeeld LPL Financial LLC, LPL Insurance Associates Inc, Fortigent LLC en The Private Trust Company. LPL Financial is een grote speler op de markt met meer dan 16.00 financieel adviseurs. Het bedrijf kreeg gestalte toen Linsco en Private Ledger fuseerden.