Aandelen LSE kopen

Wil je beleggen in LSE aandelen? Op deze pagina kan je direct LSE aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in LSE. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel LSE raadplegen. LSE is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LSE-L.

Waar kan je LSE aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel LSE kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel LSE?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel LSE. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in LSE?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van LSE? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in LSE is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in LSE.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over LSE

LSE staat voor de Londen Stock Exchange Group, een Brits bedrijf dat zich financieel informatiebedrijf noemt. Het hoofdkantoor staat in Londen en LSE is eigenaar van de London Stock Exchange, maar ook van Borsa Italiana, LSEG Technology, de Russell indexen en FTSE International. Het bedrijf is met de hoofdzetel gevestigd in de Engelse hoofdstad Londen.
LSE werd geboren in 1801 aan de Sweetny’s Alley in Londen. Vervolgens verhuisde het naar een speciaal met beursvloer ingericht pand om in 2004 opnieuw te verhuizen, nu naar Paternostar Square om daar een imposant pand te betrekken.