Aandelen Luckin Coffee kopen: analyse & koers

hWil je beleggen in Luckin Coffee aandelen? Op deze pagina kan je direct Luckin Coffee aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Luckin Coffee. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Luckin Coffee raadplegen. Luckin Coffee is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LK.

Waar kan je Luckin Coffee aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Luckin Coffee kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Luckin Coffee?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Luckin Coffee. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Luckin Coffee?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Luckin Coffee? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Luckin Coffee

Sterke punten Luckin Coffee

 • Groeiende aanwezigheid in de Chinese koffiemarkt: Luckin Coffee heeft snel terrein gewonnen in de Chinese koffiemarkt en heeft een indrukwekkend aantal filialen verspreid over het land. Ze hebben geprofiteerd van de groeiende vraag naar koffie in China.
 • Innovatieve online aanpak: Luckin Coffee heeft een innovatieve benadering van koffieverkoop, met een sterke focus op online bestellingen en bezorging. Dit heeft hen geholpen om snel klanten te bereiken en het gemak van koffie bestellen te bieden.
 • Aantrekkelijke prijsstelling: Het bedrijf hanteert concurrerende prijzen voor hun koffieproducten, waardoor ze aantrekkelijk zijn voor prijsbewuste consumenten. Dit heeft bijgedragen aan hun populariteit en klantenloyaliteit.
 • Merkbekendheid: Luckin Coffee heeft een sterke merkbekendheid opgebouwd in China. Ze hebben geïnvesteerd in marketing en reclame om hun merk te promoten en klanten aan te trekken.

Zwakke punten Luckin Coffee

 • Financiële onregelmatigheden: In 2020 kwamen er berichten naar buiten over boekhoudkundige onregelmatigheden bij Luckin Coffee. Dit had een negatieve impact op het vertrouwen van beleggers en het imago van het bedrijf.
 • Intense concurrentie: De koffiemarkt in China is zeer competitief, met grote spelers zoals Starbucks. Luckin Coffee moet blijven innoveren en zich onderscheiden om marktaandeel te behouden en winstgevendheid te realiseren.
 • Afhankelijkheid van externe leveranciers: Luckin Coffee is afhankelijk van externe leveranciers voor koffiebonen en andere ingrediënten. Eventuele verstoringen in de toeleveringsketen kunnen van invloed zijn op de bedrijfsvoering en productbeschikbaarheid.
 • Operationele uitdagingen: Het runnen van een groot aantal filialen en het beheren van logistiek en bezorging brengt operationele complexiteit met zich mee. Het bedrijf moet efficiënte processen hebben om kwaliteit en consistentie te waarborgen.

Over Luckin Coffee

Luckin Coffee is een Chinees koffiebedrijf en een bekende koffiehuisketen. De onderneming zag het levenslicht in 2017 in Beijing. Vanaf het begin van dit jaar beheerde het maar liefst 4500 winkels en daarmee overtrof Luckin Coffee ondertussen het Amerikaanse Starbucks in China.

Op de Nasdaq worden de aandelen Luckin Coffee verhandeld als LK en het hoofdkantoor van de zeer succesvolle onderneming staat in Xiamen. De meeste van de winkels van het bedrijf zijn klein en fungeren als een soort van afhaalpunt. Je vindt ze bovendien niet zelden in de grotere kantoorpanden en scholen. Online koffie bestellen is ook prima mogelijk.

aandeel luckin coffee kopen

Wel of niet aandelen Luckin Coffee kopen?

Ben je aan het twijfelen of je aandelen van Luckin Coffee moet kopen? Laten we eens kijken naar een paar dingen die je kunnen helpen bij het maken van die beslissing.

Allereerst, wat is Luckin Coffee eigenlijk? Nou, het is een Chinese koffieketen die in korte tijd enorm populair is geworden. Ze staan bekend om hun snelle service en betaalbare koffieopties.

Als je overweegt om aandelen van Luckin Coffee te kopen, is het belangrijk om wat onderzoek te doen. Bekijk de recente ontwikkelingen rondom het bedrijf en kijk naar hun financiële prestaties. Het is ook de moeite waard om te kijken hoe ze zich verhouden tot andere spelers in de koffie-industrie.

Houd ook rekening met je eigen financiële situatie. Beleggen in aandelen brengt altijd risico’s met zich mee, dus investeer alleen geld dat je kunt missen. Het is verstandig om je beleggingen te diversifiëren om het risico te spreiden.

Tot slot kan het nuttig zijn om advies in te winnen bij een financieel expert. Zij kunnen je helpen bij het beoordelen van de kansen en risico’s van het kopen van Luckin Coffee aandelen, gebaseerd op jouw specifieke doelen en omstandigheden.

Kortom, het kopen van aandelen van Luckin Coffee kan een interessante mogelijkheid zijn, maar het is belangrijk om grondig onderzoek te doen, je eigen financiële situatie te overwegen en zo nodig advies in te winnen. Op die manier kun je een weloverwogen beslissing nemen die past bij jouw beleggingsdoelen.