Aandelen Luckin Coffee kopen

hWil je beleggen in Luckin Coffee aandelen? Op deze pagina kan je direct Luckin Coffee aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Luckin Coffee. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Luckin Coffee raadplegen. Luckin Coffee is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LK.

Waar kan je Luckin Coffee aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Luckin Coffee kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Luckin Coffee?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Luckin Coffee. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Luckin Coffee?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Luckin Coffee? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Luckin Coffee

Luckin Coffee is een Chinees koffiebedrijf en een bekende koffiehuisketen. De onderneming zag het levenslicht in 2017 in Beijing. Vanaf het begin van dit jaar beheerde het maar liefst 4500 winkels en daarmee overtrof Luckin Coffee ondertussen het Amerikaanse Starbucks in China.
Op de Nasdaq worden de aandelen Luckin Coffee verhandeld als LK en het hoofdkantoor van de zeer succesvolle onderneming staat in Xiamen. De meeste van de winkels van het bedrijf zijn klein en fungeren als een soort van afhaalpunt. Je vindt ze bovendien niet zelden in de grotere kantoorpanden en scholen. Online koffie bestellen is ook prima mogelijk.