Aandelen Lululemon Athletica kopen

Wil je beleggen in Lululemon Athletica aandelen? Op deze pagina kan je direct Lululemon Athletica aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lululemon Athletica. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lululemon Athletica raadplegen. Lululemon Athletica is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LULU.

Waar kan je Lululemon Athletica aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lululemon Athletica kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Lululemon Athletica?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lululemon Athletica. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lululemon Athletica?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lululemon Athletica? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Lululemon Atheltica

Lulumelon Athletica is een sterke detailhandelaar in sportkleding die gevestigd is in Delaware. Hoofdkantoor van de detailhandelaar vind je in Vancouver. Het bedrijf staat als LULUL genoteerd op de Amerikaanse Nasdaq.
Lululemon Athletica heeft in Lab een sterk merk en ondertussen verkoopt Lulumelon Athletica vanaf 460 verschillende locaties. Het bedrijf startte de activiteiten met het verkopen van yoga broeken en aan yoga gerelateerde kleding. Nu worden ook shirts en shorts en talloze yoga accessoires aan de man en vrouw gebracht. De onderneming zag in 1998 het levenslicht en is overigens ook een Nasdaq 100 component.