Aandelen Lundin Petroleum kopen

Wil je beleggen in Lundin Petroleum aandelen? Op deze pagina kan je direct Lundin Petroleum aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lundin Petroleum. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lundin Petroleum raadplegen. Lundin Petroleum is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LUPE.ST.

Waar kan je Lundin Petroleum aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lundin Petroleum kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Lundin Petroleum?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lundin Petroleum. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lundin Petroleum?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lundin Petroleum? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Lundin Petroleum is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Lundin Petroleum.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Lundin Petroleum

Lundin Petroleum, over de naam zo meer, is een onafhankelijk olie en gasexploratiebedrijf én een productiebedrijf dat is opgericht in 2001. De focus ligt op activiteiten in Noorwegen. De aandelen staan genoteerd aan de Stockholm Stock Exchange onder de aanduiding LUNE. Adolf Lundin geldt als oprichter van het bedrijf.
Lundin Petroleum veranderde onlangs ook vanwege negatieve berichtgeving de naam. Er werd onderzoek gedaan naar malversaties bij operaties in Sudan. Het gaat voortaan als Lundin Energy AB door het leven. Aan de bedrijfsvoering en de activiteiten verandert verder niets.