Aandelen LVMH kopen

Wil je beleggen in Societe Generale aandelen? Op deze pagina kan je direct Societe Generale aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Societe Generale. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Societe Generale raadplegen. Societe Generale is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MC.PA.

Waar kan je Societe Generale aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Societe Generale kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Societe Generale?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Societe Generale. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Societe Generale?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Societe Generale? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Societe Generale is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Societe Generale.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over LVMH

LVMH staat voor Louis Vuitton Moet Hennessy. Het is het grootste conglomeraat ter wereld als het gaat om luxe producten. De hoofdzetel van het bedrijf is gevestigd in de Franse hoofdstad Parijs. Aandelen  van LVMH worden verhandeld op Euronext Paris. Ook is het een onderdeel van de CAC 40 index.
 
Belangrijkste aandeelhouder van LVMH is de familie Arnault, terwijl Christian Dior wordt gezien als de moedermaatschappij van LVMH. Het bedrijf werd in het jaar 1987 in Parijs opgericht.  Onder andere Louis Vuitton en Christian Dior zijn de bekende dochterondernemingen van LVMH.