Aandelen Lyft kopen

Wil je beleggen in Lyft aandelen? Op deze pagina kan je direct Lyft aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Lyft. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Lyft raadplegen. Lyft is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LYFT.

Waar kan je Lyft aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Lyft kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Lyft?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Lyft. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Lyft?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Lyft? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Lyft

Lyft is een bekend carpoolbedrijf uit San Francisco en actief in ruim 640 steden in vooral Amerika en in mindere mate in Canada. Lyft ontwikkelt, verkoopt en exploiteert een mobiele applicatie met onder meer autoritten, scooters, fietsdeelsystemen en bezorgservices voor etenswaren. Het hoofdkantoor van Lyft staat in San Francisco in de Amerikaans staat Californië en het bedrijf is actief sinds 2012.
Eigenaar van Lyft is Rakuten samen met General Motors. De aandelen staan onder de eigen naam genoteerd op de Nasdaq. De oprichters van Lyft zijn Logan Green en John Zimmer.