Aandelen LyondellBasell Industries kopen

Wil je beleggen in LyondellBasell Industries aandelen? Op deze pagina kan je direct LyondellBasell Industries aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in LyondellBasell Industries. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel LyondellBasell Industries raadplegen. LyondellBasell Industries is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool LYB.

Waar kan je LyondellBasell Industries aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel LyondellBasell Industries kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel LyondellBasell Industries?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel LyondellBasell Industries. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in LyondellBasell Industries?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van LyondellBasell Industries? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over LyondellBasell Industries

LyondellBasell Industries staat vooral bekend als een zeer succesvol openbaar multinationaal chemisch bedrijf. De roots van de onderneming liggen in zowel Amerika als in Europa. Vestigingsland van dit internationale bedrijf is Nederland. Daarnaast heeft het een kantoor in Amerika, in Houston, Texas om precies te zijn. Ook houdt het kantoor in het Engelse Londen.
De aandelen van LyondellBasell worden als LYB verhandeld op de New York Stock Exchange. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en de onderneming is opgericht in december 2007. In A. Schulman heeft het een bekende dochter.