Aandelen M6 Metropole Tel kopen

Wil je beleggen in M6 Metropole Tel aandelen? Op deze pagina kan je direct M6 Metropole Tel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in M6 Metropole Tel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel M6 Metropole Tel raadplegen. M6 Metropole Tel is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MMT.PA.

Waar kan je M6 Metropole Tel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel M6 Metropole Tel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel M6 Metropole Tel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel M6 Metropole Tel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in M6 Metropole Tel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van M6 Metropole Tel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in M6 Metropole Tel is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in M6 Metropole Tel.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over M6 Metropole Tel

M6 Metropole Television Group is een bekende Franse media holding. Het bedrijf is opgebouwd rondom M6, een commerciële televisiezender. M6 Metropole Tel werd op 1 maart 1987 opgericht.
 
De RTL Group is grootaandeelhouder van M6 Metropole Tel. Het bezit 48 procent van de aandelen. CNP heeft 7 procent van de aandelen in handen. Op Euronext in Parijs worden de aandelen van het bedrijf verhandeld met als aanduiding MMT.  De RTL Group geldt als oprichter van M6 Metropole Tel. Bekende dochterondernemingen van de onderneming zijn onder andere W9, RTL en M6.