Aandelen MAA kopen

Wil je beleggen in MAA aandelen? Op deze pagina kan je direct MAA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in MAA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel MAA raadplegen. MAA is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MAA.

Waar kan je MAA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel MAA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel MAA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel MAA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in MAA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van MAA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over MAA

MAA staat voor Mid America Appartment Communities en is een beursgenoteerd vastgoedbeleggingsfonds. MAA is gevestigd in Memphis, Tennessee en investeert met name in appartementen in het zuidoosten en ook in het zuidwesten van de Verenigde Staten. De onderneming werd al in het jaar 1977 gesticht en heeft vanaf de start een heel aardige groei doorgemaakt.
MAA heeft in Mid America Appartments, Huntington Chase en America Appartments bekende dochters. MAA is tegenwoordig een S&P 500 component en de onderneming dankt een groot deel van het succes aan oprichter George E. Cates.