Aandelen Macerich kopen

Wil je beleggen in Macerich aandelen? Op deze pagina kan je direct Macerich aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Macerich. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Macerich raadplegen. Macerich is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MAC.

Waar kan je Macerich aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Macerich kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Macerich?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Macerich. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Macerich?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Macerich? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Macerich

Macerich is een vastgoedbeleggingstrust en investeert met name in winkelcentra. Het geldt als de derde grootste eigenaar en exploitant van winkelcentra in de Verenigde Staten. Eind vorig jaar had het belangen in 52 panden en heeft het 51 miljoen vierkante voet verhuurbare ruimte. De aandelen worden op de New York Stock Exchange verhandeld als MAC.
Macerich heeft het hoofdkwartier in Santa Monica in Californië en zag in 1964 het levenslicht. Oprichters waren Mace Siegel en Richard Cohen. Het bedrijf ging in 1994 naar de beurs en is de grootste eigenaar van winkelcentra in de Phoenix Metropolitan Area. Belangrijke dochtermaatschappij is The Macerich Partnership.