Aandelen Macquarie Infrastructure kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Macquarie Infrastructure aandelen? Op deze pagina kan je direct Macquarie Infrastructure aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Macquarie Infrastructure. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Macquarie Infrastructure raadplegen. Macquarie Infrastructure is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MIC.

Waar kan je Macquarie Infrastructure aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Macquarie Infrastructure kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Macquarie Infrastructure?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Macquarie Infrastructure. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Macquarie Infrastructure?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Macquarie Infrastructure? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Macquarie Infrastructure

Sterke punten Macquarie Infrastructure

 • Diversificatie van activiteiten: Macquarie Infrastructure heeft diverse activiteiten in verschillende sectoren, waaronder luchthavens, energie en nutsvoorzieningen, wat zorgt voor een brede inkomstenbasis.
 • Strategische locaties en infrastructuur: Het bedrijf bezit en exploiteert infrastructuur op strategische locaties, zoals belangrijke luchthavens en energiecentrales, wat een waardevol bezit kan zijn.
 • Langlopende concessies en contracten: Macquarie Infrastructure heeft vaak langlopende concessies en contracten met overheden en andere partijen, wat stabiliteit en voorspelbaarheid kan bieden aan de inkomstenstroom.
 • Focus op duurzaamheid: Het bedrijf heeft aandacht voor duurzaamheid en richt zich op milieuvriendelijke praktijken en het verminderen van de impact op het milieu.
 • Professioneel management: Macquarie Infrastructure wordt geleid door een ervaren en professioneel managementteam met expertise in de sectoren waarin het bedrijf actief is.

Zwakke punten Macquarie Infrastructure

 • Gevoeligheid voor economische cycli: Macquarie Infrastructure is afhankelijk van de economische omstandigheden, aangezien de vraag naar luchthavens, energie en nutsvoorzieningen kan variëren tijdens economische schommelingen.
 • Regelgevingsrisico’s: De activiteiten van Macquarie Infrastructure worden beïnvloed door regelgeving en beleidswijzigingen, wat invloed kan hebben op de bedrijfsvoering en kosten.
 • Infrastructuuronderhoud en -investeringen: Het onderhouden en upgraden van infrastructuur vereist aanzienlijke investeringen en kan druk leggen op de financiën van het bedrijf.
 • Concurrentie in de sector: Macquarie Infrastructure opereert in sectoren met intense concurrentie, waar andere spelers strijden om concessies, contracten en marktaandeel.
 • Risico’s van operationele verstoringen: Door de aard van de activiteiten kan Macquarie Infrastructure worden blootgesteld aan risico’s van operationele verstoringen, zoals technische storingen, natuurrampen of veiligheidsincidenten.

Over Macquarie Infrastructure

Macquarie Infrastructure is eigenaar, investeerder en exploitant van een gediversifieerde groep van bedrijven die zich bezighouden met infrastructuur. De aandelen worden openbaar verhandeld als MIC op de New York Stock Exchange. Het bedrijf begon in 2004 en het hoofdkwartier van het bedrijf is gevestigd in New York City.

Bekende dochter is Atlantic Aviaton Holding en moederbedrijf is Macquarie Infrastructure. Management is de moedermaatschappij. De naam ontleent de onderneming aan de Macquarie Bank, een bank die weer vernoemd was naar een voormalig gouverneur uit Wales. Het bedrijf is ook een Russell 1000 component.

Macquarie Infrastructure

Wel of niet aandelen Macquarie Infrastructure kopen?

Macquarie Infrastructure, een bedrijf actief in de infrastructuursector, kan interessant zijn voor beleggers. Maar is het verstandig om aandelen van Macquarie Infrastructure te kopen? Laten we de voor- en nadelen eens bekijken.

Een groot voordeel van Macquarie Infrastructure is hun focus op essentiële infrastructuuractiva, zoals vliegvelden, energievoorzieningen en waterbeheer. Deze activa bieden doorgaans stabiele inkomstenstromen en kunnen veerkrachtig zijn tijdens economisch uitdagende tijden.

Daarnaast heeft Macquarie Infrastructure een sterke reputatie opgebouwd en beschikt het over ervaren managementteams. Dit kan vertrouwen wekken bij beleggers en bijdragen aan het potentieel voor groei en waardecreatie op de lange termijn.

Aan de andere kant zijn er risico’s verbonden aan de infrastructuursector, zoals regelgevingsveranderingen en economische onzekerheid. Daarnaast kan de financiële prestatie van Macquarie Infrastructure worden beïnvloed door specifieke gebeurtenissen of externe factoren, zoals natuurrampen.

Voordat je besluit aandelen van Macquarie Infrastructure te kopen, is het belangrijk om je onderzoek te doen en advies in te winnen bij een financieel adviseur. Beleggen brengt altijd risico’s met zich mee, dus zorg ervoor dat je een weloverwogen beslissing neemt.

Al met al kan het kopen van aandelen Macquarie Infrastructure aantrekkelijk zijn vanwege hun focus op essentiële infrastructuuractiva en sterke reputatie. Echter, wees bewust van de risico’s in de sector en zorg voor een gedegen beleggingsstrategie. Doe je huiswerk en neem een weloverwogen beslissing die past bij jouw financiële doelen.