Aandelen Macquarie Infrastructure kopen

Wil je beleggen in Macquarie Infrastructure aandelen? Op deze pagina kan je direct Macquarie Infrastructure aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Macquarie Infrastructure. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Macquarie Infrastructure raadplegen. Macquarie Infrastructure is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MIC.

Waar kan je Macquarie Infrastructure aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Macquarie Infrastructure kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Macquarie Infrastructure?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Macquarie Infrastructure. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Macquarie Infrastructure?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Macquarie Infrastructure? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Macquarie Infrastructure

Macquarie Infrastructure is eigenaar, investeerder en exploitant van een gediversifieerde groep van bedrijven die zich bezighouden met infrastructuur. De aandelen worden openbaar verhandeld als MIC op de New York Stock Exchange. Het bedrijf begon in 2004 en het hoofdkwartier van het bedrijf is gevestigd in New York City.
Bekende dochter is Atlantic Aviaton Holding en moederbedrijf is Macquarie Infrastructure. Management is de moedermaatschappij. De naam ontleent de onderneming aan de Macquarie Bank, een bank die weer vernoemd was naar een voormalig gouverneur uit Wales. Het bedrijf is ook een Russell 1000 component.