Aandelen Macquarie kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Macquarie aandelen? Op deze pagina kan je direct Macquarie aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Macquarie. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Macquarie raadplegen. Macquarie is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MQG.CHA.

Waar kan je Macquarie aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Macquarie kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Macquarie?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Macquarie. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Macquarie?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Macquarie? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Macquarie is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Macquarie.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Macquarie

Sterke punten

 • Wereldwijd actief: Macquarie is een internationaal opererend bedrijf met een sterke aanwezigheid in verschillende regio’s over de hele wereld.
 • Diversificatie van activiteiten: Het bedrijf is actief in een breed scala aan activiteiten, waaronder investment banking, vermogensbeheer, leasing en financiering. Dit zorgt voor een diversificatie van inkomsten en risico’s.
 • Solide financiële positie: Macquarie heeft een solide balans met een sterke kapitaalpositie en een laag schuldniveau.
 • Focus op duurzaamheid: Het bedrijf heeft aangekondigd dat het zich richt op duurzaamheid en het verminderen van de impact van zijn activiteiten op het milieu. Dit kan positief zijn voor beleggers die zich richten op ESG-criteria.

Zwakke punten

 • Afhankelijkheid van marktomstandigheden: Macquarie is afhankelijk van gunstige marktomstandigheden voor bepaalde activiteiten, zoals investment banking. Schommelingen in de economie en markt kunnen de winstgevendheid beïnvloeden.
 • Regelgevingsrisico’s: Het bedrijf opereert in een sterk gereguleerde sector en veranderingen in wet- en regelgeving kunnen een impact hebben op het bedrijf.
 • Gevoeligheid voor reputatierisico’s: Het bedrijf heeft te maken met reputatierisico’s, zoals mogelijke schendingen van wet- en regelgeving en ethische kwesties. Dit kan negatieve gevolgen hebben voor het bedrijfsimago en de financiële prestaties.

aandeel maquarie kopen

Wel of niet aandelen Macquarie kopen?

Als je overweegt om aandelen te kopen van Macquarie, een financiële dienstverlener met een wereldwijde aanwezigheid, is het belangrijk om te weten wat de voor- en nadelen zijn van deze investering.

Macquarie is een bedrijf met een sterke reputatie en een diversificatie van activiteiten, wat kan zorgen voor stabiliteit en groeimogelijkheden op de lange termijn. Bovendien heeft Macquarie aangekondigd dat het zich richt op duurzaamheid en het verminderen van zijn ecologische voetafdruk, wat positief kan zijn voor beleggers die zich richten op ESG-criteria.

Er zijn echter ook enkele risico’s verbonden aan het kopen van aandelen van Macquarie. Het bedrijf is afhankelijk van gunstige marktomstandigheden voor bepaalde activiteiten, zoals investment banking, wat een competitieve en volatiele markt is. Ook kan het veranderende economische en politieke klimaat de winstgevendheid van het bedrijf beïnvloeden.

Al met al is het belangrijk om je eigen onderzoek te doen en zorgvuldig te overwegen of het kopen van aandelen van Macquarie past bij jouw persoonlijke beleggingsdoelen en risicoprofiel. Het is raadzaam om advies in te winnen van een financieel adviseur voordat je een investeringsbeslissing neemt.