Aandelen Macy’s kopen

Wil je beleggen in Macy’s aandelen? Op deze pagina kan je direct Macy’s aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Macy’s. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Macy’s raadplegen. Macy’s is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool M.

Waar kan je Macy’s aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Macy’s kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Macy’s?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Macy’s. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Macy’s?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Macy’s? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Macy’s

Macy’s is een warenhuisketen en dochter van Federated Department Stores. Macy’s voert een hevige concurrentiestrijd met ondernemingen als J.C. Penney, Sears en Nordstrom en zag de twee eigenaren, Isidar en Ida Straus, sterven tijdens de ramp met de Titanic.
Macy’s hoofdkwartier is gevestigd in Cincinnati in Ohio en het bedrijf werd opgericht in 1858 in New York City. Ongetwijfeld de meest bekende winkel van Macy’s is de Herald Square, gevestigd in Manhattan. De winkel heeft vanwege de oppervlakte van liefst 198.500 vierkante meter een vermelding verdiend in het Guinness Book of Records.