Aandelen Maersk kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Maersk aandelen? Op deze pagina kan je direct Maersk aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Maersk. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Maersk raadplegen. Maersk is een aandeel uit Denemarken. Het aandeel wordt verhandeld in Deense Kroon aan de Nasdaq Copenhagen. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MAER-B.CO.

Waar kan je Maersk aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Maersk kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Maersk?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Maersk. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Maersk?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Maersk? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Maersk

Maersk is voluit de A.P. Moller-Maersk Group en is een grote Deense multinational. Het is een conglomeraat van bedrijven die met name actief zijn in de brede transportsector  Maersk Line geldt als het bekendste bedrijfsonderdeel. Dit is meteen ook de grootste containerrederij ter wereld. 

Aandelen van het bedrijf worden als MAERSK verhandeld op de beurs van Kopenhagen. Grondlegger van het succes van Maersk is zonder enige twijfel oprichter Arnold Peter Moller. Maersk werd in 1904 gesticht in Svendborg. Safmarine geldt als de meeste bekende dochteronderneming, net als Hamburger Süd. 

aandeel maersk kopen