Aandelen Magellan kopen

Wil je beleggen in Magellan aandelen? Op deze pagina kan je direct Magellan aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Magellan. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Magellan raadplegen. Magellan is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MMP.

Waar kan je Magellan aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Magellan kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Magellan?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Magellan. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Magellan?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Magellan? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Magellan

Magellan geldt als een specialist op het gebied van zogenaamde positionerings systeemontvangers, in de volksmond meestal aangeduid als navigatiesystemen. Magellan produceert voor zowel de zakelijke als de particuliere markt en doet dat wereldwijd. De naam is een verwijzing naar Ferdinand Magellan, de eerste ontdekkingsreiziger die er op uit trok en de wereld ging verkennen.
De onderneming bestaat al sinds 1986 en in Santa Clara in Californie staat het hoofdkantoor. Moedermaatschappij is overigens MiTAC. Magellan heeft in het Franse Nantes en het Russische Moskou twee Europese kantoren en biedt ook auto GPS eenheden. Het is eveneens grondlegger van het Hertz Neverlost systeem, die standaard in alle huurauto’s van Hertz zijn geplaatst.