Aandelen Magna International kopen

Wil je beleggen in Magna International aandelen? Op deze pagina kan je direct Magna International aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Magna International. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Magna International raadplegen. Magna International is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MGA.

Waar kan je Magna International aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Magna International kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
CAD 0,02 per aandeel met CAD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Magna International?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Magna International. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Magna International?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Magna International? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Magna International is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Magna International.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Magna International

Magna International is een Canadees bedrijf en het houdt zich bezig met mobiliteitstechnologie voor specifiek autofabrikanten, Het geldt als een van de grootste bedrijven in Canada en werd erkend op de Forbes Global 2000- lijst in het jaar 2019.
De aandelen Magna International worden als MGA verhandeld op de New York Stock Exchange.  
Het hoofdkantoor van Magna International staat in het Canadese Aurora. De onderneming werd in 1957 opgericht. Een bekende dochteronderneming is Magna Steyr en is eveneens Gemag, Frank Stronach geldt als de grondlegger van de successen van Magna International. Hij richtte  het bedrijf in 1957 namelijk op.