Aandelen MAN kopen

Wil je beleggen in MAN aandelen? Op deze pagina kan je direct MAN aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in MAN. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel MAN raadplegen. MAN is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MAN.DE.

Waar kan je MAN aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel MAN kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel MAN?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel MAN. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in MAN?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van MAN? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in MAN is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in MAN.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over MAN

MAN is een Duits conglomeraat van bedrijven die zich in hoofdzaak toegelegd heeft op het fabriceren van vrachtautos, bussen, turbines en dieselmotoren. MAN is een bedrijf met historie. Het werd namelijk al opgericht in 1758.
 
Het hoofdkantoor van MAN staat in München en opvallend is dat MAN driekwart van de omzet buiten Duitsland haalt.  MAN werkt in twee divisies. De ene is de divisie Commercial Vehicles met onder andere de bussen en de Power Engineering met onder andere de MAN Diesel en Turbo. Bekende merken die door MAN gevoerd worden zijn onder andere Takrat, Alstom en Neoplas Bus.